Službene stranice vukovarsko srijemske županije

Otvoren Ured upravnih poslova u Tovarniku

Utorak, 12.05.2009.

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić nazočio je svečanom otvaranju Ureda upravnih poslova Policijske postaje Tovarnik, a kojega je otvorio ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko.

Župan Galić je u svom govoru istaknuo kako ga veseli da ljudi, koji žive u Tovarniku i okolnim mjestima, mogu doći obaviti svoje potrebe za dokumentima i vjeruje da je to jedan doprinos za bolji život ljudi na ovim prostorima, i u ovom dijelu naše županije.

Ističući važnost otvorenja Ureda za građane općina: Tovarnika, Lovasa i Tompojevaca, ministar Karamarko je naglasio kako će oni od danas sve administrativne poslove oko izdavanja dokumenata moći obaviti upravo u Tovarniku, te neće morati više odlaziti u Vukovar, Vinkovce ili Ilok.

Načelnik općine Tovarnik Marinko Beljo tom je prigodom naglasio kako 3300 stanovnika nakon povratka želi kvalitetniji život, a otvorenjem ovakvog objekta ispunjavaju se očekivanja o brizi Republike Hrvatske za svoj krajnji istok.

Svečanom otvaranju nazočili su i saborski zastupnik Petar Mlinarić, državni tajnik MUP-a Ivica Buconjić, zamjenik župana Željko Cirba, načelnik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Josip Grčanac, te ostali gosti kao i mnogi žitelji ove općine i okolnih mjesta, koji će gravitirati prema ovom novootvorenom Uredu.Povratak na naslovnu stranicu


Arhiva novosti: