Službene stranice vukovarsko srijemske županije

Objavljeni natječaji prekogranične suradnje u sklopu IPA programa

Petak, 17.07.2009.


Za natječaj Hrvatska-Srbija projektni prijedlozi trebaju se odnositi na jedan od navedenih ciljeva: promicanje poslovne suradnje, povećanje prekogranične razmjene dobara, razvijanje mobilnost tržišta rada, razvoj prekograničnih institucija za istraživanje i razvoj (RDI) i zajedničko gospodarsko planiranje, poticanje razvoja turizma na osnovi prekograničnog regionalnog identiteta i prirodnih i kulturnih dobara prekograničnog područja, zaštitita i očuvanje prirodnih dobara prekograničnog područja poduzimanjem zajedničkih mjera i povećanjem javne svijesti, te promicanje dobrosusjedskih prekograničnih odnosa između lokalnih zajednica.

Rok za predaju projektnih prijedloga je 16. listopad 2009. godine.

Informativni dani povodom ovog Javnog  poziva za prijavu projektnih prijedloga održat će se u Hrvatskoj i u Srbiji. Vrijeme i mjesto održavanja informativnih dana bit će objavljeni na http://www.mrrsvg.hr, http://www.evropa.gov.rs i   http://www.croatia-serbia.com.

Za natječaj Hrvatska-BiH projektni prijedlozi bi trebali biti u skladu sa ciljevima iz Operativnog programa. Poticanje stvaranja prekogranične suradnje i partnerstava te poticanja razvoja zajedničkih prekograničnih aktivnosti revitaliziranja gospodarstva, zaštite prirode i okoliša i unaprijeđenja socijalne povezanosti na programskom području. Rok za predaju projektnih prijedloga je 16. listopad 2009. godineInformativni dani povodom ovog Javnog  poziva za prijavu projektnih prijedloga održat će se u Hrvatskoj i u BiH. Vrijeme i mjesto održavanja informativnih dana bit će objavljeni na http://www.mrrsvg.hr, http://www.dei.gov.ba i http://www.cbc-cro-bih.net.

Kompletnu dokumentaciju kao i službeni poziv za dostavu projektnih prijedloga  za oba natječaja možete preuzeti u download listi dolje.

Download:

R.Br. File Veličina Datum
1. Poziv za dostavu prijektnih prijedloga CRO-BIH 268kb Petak, 17.07.2009.
2. Poziv za dostavu prijektnih prijedloga CRO-SRB 110kb Petak, 17.07.2009.
3. Natječajna dokumentacija CRO_SRB 1442kb Petak, 17.07.2009.
4. Natječajna dokumentacija CRO-BiH 1424kb Petak, 17.07.2009.


Povratak na naslovnu stranicu


Arhiva novosti: