Službene stranice vukovarsko srijemske županije

Održana 8. sjednica koordinacije župana, gradonačelnika i načelnika

Petak, 01.10.2010.


Danas je u Vukovaru održana 8. sjednica koordinacije župana, gradonačelnika i načelnika Vukovarsko-srijemska županije na kojoj su raspravljane sljedeće teme:

O izradi tehničke dokumentacije za provođenje Popisa stanovništva, kućanstva i stanova u RH 2011. godine te o Prijedlogu Sporazuma o sufinanciranju izrade i ažuriranja službenih prostornih podloga državne izmjere i katastra nekretnina VSŽ i JLS i Državne geodetske uprave govorio je

Ivica Ivšić pročelnik Područnog ureda za katastar. U svom izlaganju upoznao je nazočne predstavnike jedinica lokalne samouprave sa predstojećim Popisom stanovništva koji će se provesti od 1-28. travnja 2010. godine te je naglasio važnost suradnje  JLS i Državne geodetske uprave na izradi potrebne tehničke dokumentacije i njenom ažuriranju.

Andrija Matić upoznao je nazočne s Provedbom europskih direktiva i standarda u poljoprivrednoj proizvodnji a o  Pravilnom gospodarenju ambalažnog otpada sredstava za zaštitu bilja govorila je Irena Brajević predstavnica udruge CROCP.

Na koordinaciji je bilo riječi o realizaciji projekta organiziranog besplatnog prijevoza umirovljenika slabijeg imovnog statusa u Toplice Bizovac.  Mihajlo Tomašković je zahvalio svim JLS koje su financijski pomogle na realizaciji ovog projekta. Uglavnom su uspjeli ispoštovati sve želje i zahtjeve udruga umirovljenika i konstatirao je da je ostvareno 6.430 posjeta umirovljenika toplicama  Također je pozvao da i u 2011. godini  JLS osiguraju financijska sredstva kako bi se ovaj projekt mogao realizirati i na godinu.Povratak na naslovnu stranicu


Arhiva novosti: