Službene stranice vukovarsko srijemske županije

Posjet Općini Tar Vabriga

Subota, 11.12.2010.


Obilježavanje Dana Općine Tar-Vabriga bio je povod gostovanju izaslanstva Vukovarsko-srijemske županije  u ovoj općini. Predvođeni vukovarsko-srijemskim županom Božom Galićem, nazočili su svečanoj sjednici Općinskog vijeća te ostalim manifestacijama u sklopu obilježavanja Dana Općine Tar-Vabriga.

Također, vukovarsko-srijemski župan Božo Galić i njegov zamjenik Željko Cirba susreli su se i  sa istarskim županom Ivanom Jakovčićem, te su razgovarali o nastavku i jačanju suradnje ovog dijela Slavonije i Srijema s Istrom.

Razgovorima su se pridružili i gradonačelnik Iloka Miroslav Janić, zamjenik vinkovačkog gradonačelnika Tomislav Šarić i izaslanstvo Općine Lovas predvođeno načelnikom Stjepanom Milasom.

U diskusiji oko uspostavljanja kvalitetnih odnosa, prvenstveno između istarskih i slavonskih gospodarstvenika, sudjelovali su i gradonačelnik Novigrada Anteo Milos te predsjednik Gradskog vijeća grada Poreča Eđidio Kodan.  Bio je ovo korak dalje suradnji između naših i istarskih jedinica lokalne i regionalne uprave i samouprave,  gospodarstvenika te inih segmenata društvenog života.Povratak na naslovnu stranicu


Arhiva novosti: