Službene stranice vukovarsko srijemske županije

Održana 10. sjednica koordinacije župana, gradonačelnika i načelnika

Ponedjeljak, 21.02.2011.

U Vukovaru je održana 10. sjednica koordinacije župana, gradonačelnika i načelnika Vukovarsko-srijemske županije na kojoj je raspravljano o  organiziranju javnih radova i stručnog osposobljavanja za rad te o programu za upravljanje podacima o elementarnim nepogodama

Jasna Kolar pročelnica Područne službe Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Vukovar i Julijana Martinović upoznale su načelnike i gradonačelnike sa novim Nacionalnim planom za poticanje zapošljavanja za 2011. i 2012. godinu, koji se sastoji od 13 mjera. Također su zamolile sve predstavnike općina i gradova da se maksimalno angažiraju te iskoriste ovaj program. 

Andrija Matić, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj informirao je o postupcima i metodologiji prijave i izrade izvješća o nastalim elementarnim nepogodama, a informatička tvrtka Municipal je predstavila  jedinstveni softverski program za upravljanje podacima o elementarnim nepogodama, a koji je namijenjen općinama i gradovima.

Predstavnik tvrtke Zdravko Zetović je potanko prezentirao  svrhu i mogućnosti  ovog programa i sve prednosti koje se njegovim korištenjem dobivaju.

Nenad Jerković pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo je pod točkom razno zamolio načelnike i gradonačelnike da svoje prijedloge i sugestije za novi vozni red HŽ-a do kraja ovog mjeseca dostave Županiji na objedinjavanje kako bi  se mogao uputiti  nadležnim tijelima koja izrađuju Predprojekt novog voznog reda 2011/2012. godina.Povratak na naslovnu stranicu


Arhiva novosti: