Službene stranice vukovarsko srijemske županije

Dodjela nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“

Utorak, 22.02.2011.


Danas je u Klubu Matis u Zagrebu (Hrvatska matica iseljenika) održana dodjela nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ za 2010. godinu koju su organizirali strukovna udruga Klub članova „Selo“ i Hrvatski farmer d.d., a pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske i Grada Zagreba. Na svečanoj dodjeli sudjelovala je i Vukovarsko-srijemska županija koju je predstavljao zamjenik župana Željko Cirba.

U ocjenjivanju je sudjelovalo 17 županija s ukupno 84 projekta u pet kategorija: Turistička seljačka gospodarstva, Poduzetnici u ruralnom turizmu, Ruralno-turistički projekti, Ruralno-turističke manifestacije i Tradicijska ruralna gastronomija, od kojih su povelje (zlatnu, posebnu, srebrnu i brončanu) dobila 22 projekta.

Iz Vukovarsko-srijemske županije  nagrađena su tri projekta: brončanu povelju u kategoriji Ruralno-turistički projekti dobio je projekt Put voćne kapi, srebrnu povelju u kategoriji Poduzetnici u ruralnom turizmu dobio je Obrt za proizvodnju vina i vinogradarstvo Čobanković te također brončanu povelju dobio je OPG Ivana Bičanić u kategoriji Tradicijska ruralna gastronomija.Povratak na naslovnu stranicu


Arhiva novosti: