Službene stranice vukovarsko srijemske županije

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić primio izaslanstvo AR Krima

Petak, 25.02.2011.


Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić sa svojim je suradnicima danas primio izaslanstvo državnih (regionalnih) dužnosnika i stručnjaka za regionalni razvoj Autonomne Republike Krim.

Izaslanstvo Krima trenutno se nalazi na studijskom putovanju u Republici Hrvatskoj  koje traje od 20.-26. veljače 2011. u svrhu razmjene iskustava na području regionalnog razvoja, razmjene dobrih praksi i iskustava u financiranju projekata putem inozemnih i EU fondova te moguće suradnje na istima.
Župan Galić  poželio im je dobrodošlicu i upoznao ih sa trenutno aktualnom gospodarskom, kulturnom, političkom situacijom u Vukovarsko-srijemskoj županiji, te je naveo mogućnosti uspostavljanja regionalne suradnje između Vukovarsko-srijemske županije i AR Krima.

Prije sastanka s županom Božom Galićem, navedeno izaslanstvo posjetilo je u Vinkovcima Agenciju za razvoj Vukovarsko-srijemske županije „Hrast“ gdje  su  Sporazum o poslovnoj i prijateljskoj  suradnji potpisali Agencija za regionalni razvoj AR Krim i naša razvojna agencija „ Hrast“.Povratak na naslovnu stranicu


Arhiva novosti: