Službene stranice vukovarsko srijemske županije

Župan Božo Galić na svečanoj sjednici Požeško-slavonske županije

Četvrtak, 14.04.2011.


Svečanoj sjednici povodom Dana Požeško-slavonske županije održanoj danas u velikoj dvorani Veleučilišta u Požegi nazočio je vukovarsko-srijemski župan Božo Galić zajedno sa predsjednikom Županijske skupštine Antunom Tonijem Žagarom.

Sjednici su nazočili i ministr Uprave Davorin Mlakar koji je bio izaslanik predsjednice Vlade RH, državni tajnik u Ministarstvu regionalnoga razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Zdravko Krmek, saborski zastupnik Franje Lucić i Davor Huška, karlovački župan Ivana Vučić, virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušića, brodsko-posavski župan Danijel Marušić, kao i brojni drugi  uvaženi gosti.

Tom su se prigodom ispred domaćina okupljenima obratili prof.dr. Radoslav Galić, predsjednik Skupštine Požeško-slavonske županije,te Marijan Aladrović, požeško-slavonski župan.

Poslije govora domaćina prikazan je kratki film koji je dao presjek najznačajnijih investicija u Požeško-slavonskoj županiji u protekle dvije godine.

Na kraju svečane sjednice Županijske skupštine župan Aladrović i skupštinski predsjednik Galić dodijelili su ovogodišnje županijske nagrade.Povratak na naslovnu stranicu


Arhiva novosti: