Službene stranice vukovarsko srijemske županije

Darivanje župana Bože Galića povodom uskrsnih blagdana

Utorak, 19.04.2011.


Uskrsno vrijeme je prigoda da se okrenemo i zauzmemo za dobro svakoga čovjeka i pokažemo svoju solidarnost prema drugima, te je za nadolazeće uskrsne blagdane vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, kao i svake godine, dodijelio pomoć onima kojima je ona najpotrebitija.

Naime, župan Galić kontinuirano dodjeljuje jednokratne novčane pomoći obiteljima u potrebi i oboljelima u našoj županiji, a povodom Uskrsa želio ih je na neki način razveseliti te je darivao više od 60 najpotrebitijih obitelji, koje su mu se obratile za pomoć.

Znajući kako, na žalost, u našoj županiji ima puno više socijalno ugroženih obitelji od onih koji su zatražili pomoć, župan Galić uplatio je sredstva u iznosu od 10.000,00 kuna Caritasu vinkovačkog dekanata, koji će ta sredstva dodijeliti socijalno ugroženim obiteljima, a koji se njima obraćaju za pomoć.

Isto tako, prigodnim poklon paketima, župan Galić darivao je osobe s mentalnom retardacijom i pridruženim smetnjama okupljenim u Društvu za pomoć osobama s invaliditetom „Golubovi“ Županja, a članovima Društva je, u ime župana Galića, paketiće uručio zamjenik župana Mato Golubičić.Također, župan Galić darivao je prigodnim paketićima i korisnike Centra za rehabilitaciju „Mala Terezija“ Vinkovci, štićenike Dječjeg doma Sv. Ana  u Vinkovcima, te učenike Osnovne škole Josipa Matoša u Vukovaru, koju pohađaju učenici s posebnim potrebama.

 Uz čestitku za Uskrs, župan Božo Galić je svima njima, na konkretan način, htio učiniti radosnije nadolazeće uskrsne blagdane.Povratak na naslovnu stranicu


Arhiva novosti: