Službene stranice vukovarsko srijemske županije

Zamjenik župana Mato Golubičić na svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća povodom 33. godišnjice Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku

Utorak, 10.05.2011.

Danas je u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku održana svečana sjednica Fakultetskog vijeća u sklopu ceremonija proslave 33. rođendana,na kojoj je u ime Vukovarsko-srijemske županije nazočio zamjenik župana Mato Golubičić.

Na svečanoj sjednici nazočili su brojni visoki gosti: rektorica Sveučilišta J.J. Strossmayer Gordana Kralik, prorektori, dekani, pročelnici, prodekani, predstavnici Grada i Osječko-baranjske županije, predstavnici gospodarstvenika, predstavnici Gradova, županija i općina, predstavnici drugih Elektrotehničkih fakulteta iz Hrvatske i BiH.

U svom govoru dekan ETF-a prof.dr.sc. Radoslav Galić istaknuo je kako je na Elektrotehničkom fakultetu uposleno 143 djelatnika od čega 36 doktora, 13 magistara, 10 redovnih profesora, 4 izvanredna profesora, 12 docenata, 10 predavača i viših predavača, 44 asistenta i više asistenta, 7 stručnih suradnika i 11 laboranata, te ostalo tehničko i administrativno osoblja, a na ovom fakultetu trenutačno studira oko 2200 studenata, te je ponosno dodao kako je do sada na ETF-u diplomirao 3091 student.

Rektorica Sveučilišta J.J. Strossmayer prof.dr.sc.Gordana Kralik se  zahvalila dekanu Galiću na ustrajnom i kvalitetnom radu ovog fakulteta, te na sustavnoj brizi za znanstveni podmladak, te poboljšanju razine kvalitete studija, zbog čega je osječki Elektrotehnički fakultet postao prepoznatljiv u akademskoj zajednici, te uputila čestitke nagrađenim studentima.

U sklopu svečane sjednice Fakultetskog vijeća nagrađeni su najbolji studenti tog fakulteta.Povratak na naslovnu stranicu


Arhiva novosti: